SMIKKELEN EN SMULLEN

WAT VALT ER TE KNAGEN?

NIEUW: DE ROTTERDAMSEKOST SCHNITZELSTUBE!

De beste verse kalfsschnitzels van Rotterdam, klaargemaakt door Sieberen Meerema van SiebFood - Kookstudio Meerema. De keuze is reuze met vier verschillende schnitzels en bijpassende biertjes van Gulpener Bierbrouwerij.

Kalfsvlees is een mals stukje vlees, met een fijne structuur, welke in ieder menu past en gemakkelijk te combineren is. Bovendien is kalfsvlees licht verteerbaar, arm aan cholesterol en rijk aan vitaminen en mineralen. Het is zacht van smaak en wordt alom gewaardeerd en veelzijdig toegepast in de internationale keukens.

De schnitzel uit de Schnitzelstube wordt gemaakt uit de bovenbil van het kalf. Volgens Kalfsvleesproducent T. Boer & Zn. is dit het lekkerste stukje vlees voor de schnitzel. Chefkok Sieberen neemt de bereiding op zich om de beste kalfsschnitzels van Rotterdam te maken.