20 ROTTERDAMSE CHEFS – 5 GANGEN DINER INCLUSIEF WIJNEN

BENEFIETDINER
STICHTING DADATijdens deze bijzondere samenwerking slaan de beste en bekendste culinaire helden uit onze stad de handen ineen. Gezamenlijk creëren zij een smaakvol masterpiece op het strand in het Kralingse Bos. Gasten kunnen zich gedurende de avond in de watten laten leggen met heerlijke gerechten, bijpassende wijnen en muzikaal vermaak. En extra bijzonder: de gehele opbrengst gaat naar Stichting DaDa. Deze stichting zet zich in voor zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.


Binnenkort worden de chefs één voor één voorgesteld en kun je kennis maken met de beste smaakmakers uit het Rotterdamse.
Het Kralingse Bos Diner is een initiatief van Chung Wai Liu (Restaurant Chung), Andre Pausma (Café Rotterdam), Ingrid Buikema (VISTA Willemstad) en Stichting RotterdamseKost. Zij brengen 20 Rotterdamse chefs samen in het Kralingse Bos, waar speciaal voor deze gelegenheid een eenmalig buitenrestaurant wordt gerealiseerd op het strand aan de Kralingse Plas. Het diner is onderdeel van Festival RotterdamseKost, aankoop van een ticket voor het diner is inclusief drie dagen entree voor RotterdamseKost.
Reserveren is noodzakelijk. Het diner is inclusief wijnarrangement en inclusief toegang voor RotterdamseKost op 21, 22 en 23 september.
De datum voor het diner is vrijdag 21 september, start inloop om 17:30 uur.
Bij veel animo wordt er een extra avond bijgevoegd op zaterdag 22 september.

RESERVEREN

BELANGRIJKE INFORMATIE


Je betaalt de reservering direct via de ticketpagina
-
Je kunt voor max. 20 personen tegelijk een reservering plaatsen
-
Allergieën kun je aangeven door contact op te nemen met de organisatie via info@rotterdamsekost.nl
-
Kosten: €135,- p.p. inclusief wijnen en toegang tot RotterdamseKost
-
Opbrengst gaat naar Stichting DaDa
Aanvang 17:30 uur – start 18:00 uur – einde uiterlijk 22:00 uur
Entree via hoofdingang RotterdamseKost
TRAKTEER JEZELF OP EEN UNIEKE CULINAIRE ERVARING

RESERVEREN