WE

ALLURE

Een van de beste redenen op naar Rotterdam Zuid te gaan: restaurant Allure. Dit restaurant, met Terry Priem als eigenaar en chef, staat bekend om de bijzondere smaakcombinaties zoals het fameuze kerrie ijs.
De gerechten zijn regelrechte kunstwerkjes op een bord. Na overname in 2011 was en is de filosofie: Restaurant Allure dié allure geven die nodig is om van ‘een hapje eten’ een persoonlijke belevenis te maken.
Het aantal tafels werd teruggebracht voor een meer ruimtelijke beleving, personeel uit sterrenrestaurants en van gerenommeerde opleidingen werd aangenomen, de kaart werd grondig herzien en er werd alleen nog gekozen voor topproducten.
Resultaat? De Gouden Pollepel (de culinaire competitie van het Algemeen Dagblad) omschreef hen in 2011 als ‘Een culinaire pleziervaart’. Een must-taste tijdens RotterdamseKost dus.
MEER CULINAIR

11 september 2018

ALLURE

20 augustus 2018

ASIAN GLORIES

20 augustus 2018

BARISTA BANDITS

20 augustus 2018

BOOIJ KAASMAKERS

20 augustus 2018

DE BEREN

11 september 2018

DE TUIN VAN DE VIER WINDSTREKEN

20 augustus 2018

HANS WORST

6 augustus 2018

HAP SLIK WEG STEMPELKAART

20 augustus 2018

HOTEL NEW YORK

3 augustus 2018

KOEKELA

20 augustus 2018

NICK DE KOUSEMAEKER & KETEL 1

20 augustus 2018

NY BASEMENT

11 september 2018

RESTAURANT FRED**

20 augustus 2018

RESTAURANT THREE

3 augustus 2018

ROFFA STREETFOODBAR

11 september 2018

ROTTERDAMSEKOST RESTAURANT

20 augustus 2018

THE BOATHOUSE