Food Experiment

HAPSALON
VEGAN LUNCH EXPERIENCE


Hapsalon is een hapje eten, maar dan met een tandje extra. Proeven, ruiken, kijken, voelen, horen; Hapsalon staat voor een all-round ervaring waarbij een thema centraal staat. Tijdens Rotterdamse Kost word je ondergedompeld in een onderwaterwereld met een geheel diervrije 4-gangen lunch.


Een lunch waarbij de traditionele mes en vork plaatsmaken voor een experimentele benadering van eten. Vergeet wat je weet over tafeletiquette en laat je verrassen door twee huis-, tuin- en keukenchefs met een passie voor eten, kunst en gezelligheid.
De HAPSALON is een initiatief van Laura van Dijk en Machteld Meijdam, beiden afgestudeerd aan de Rotterdamse kunstacademie. Uit hun liefde voor bijzondere voeding en lekker eten, is het HAPSALON concept ontstaan. De combinatie van de vegan keuken, bijzondere eet-etiquette, experimentele bereidingswijze en een knipoog richting de voedselindustrie maakt hun diners uniek en ludiek. Elk diner heeft een thema en voor RotterdamseKost lieten zij zich inspireren door het water van de Kralingse Plas. Tijdens deze viergangen-lunch kun jij jezelf laten verassen door deze artistieke dames.
Reserveren is noodzakelijk. De lunch is 35 euro inclusief dranken en inclusief toegang voor RotterdamseKost op 23 september.
De datum voor de lunch is zondag 23 september, inloop om 14:15 uur, start 14:30 uur.

ONLINE RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK

BELANGRIJKE INFORMATIE


Je betaalt de reservering direct via de ticketpagina
-
Je kunt voor max. 6 personen tegelijk een reservering plaatsen
-
Allergieën dienen ruim van tevoren (uiterlijk 14 september) te worden aangeven door contact op te nemen met de organisatie via info@rotterdamsekost.nl o.v.v. volledige naam en gegevens.
-
De lunch is compleet vegan, dus er wordt geen vlees/vis geserveerd. Kosten: €35,- p.p. inclusief dranken en toegang tot RotterdamseKost op 23 september
-

Aanvang 14:15 uur – start 14:30 uur – einde uiterlijk 17:00 uur
Entree via hoofdingang RotterdamseKost