20 ROTTERDAMSE CHEFS – 5 GANGEN DINER INCLUSIEF WIJNEN

BENEFIETDINER
STICHTING DADA


Tijdens deze bijzondere samenwerking slaan de beste en bekendste culinaire helden uit onze stad de handen ineen. Gezamenlijk creëren zij een smaakvol masterpiece op het strand in het Kralingse Bos. Gasten kunnen zich gedurende de avond in de watten laten leggen met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. En extra bijzonder: de gehele opbrengst gaat naar Stichting DaDa. Deze stichting zet zich in voor zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.


Binnenkort worden de chefs één voor één voorgesteld en kun je kennis maken met de beste smaakmakers uit het Rotterdamse.
Het Kralingse Bos Diner is een initiatief van Chung Wai Liu (Restaurant Chung), Andre Pausma (Café Rotterdam), Ingrid Buikema (VISTA Willemstad) en Stichting RotterdamseKost. Zij brengen 20 Rotterdamse chefs samen in het Kralingse Bos, waar speciaal voor deze gelegenheid een eenmalig buitenrestaurant wordt gerealiseerd op het strand aan de Kralingse Plas. Het diner is onderdeel van Festival RotterdamseKost, aankoop van een ticket voor het diner is inclusief drie dagen entree voor RotterdamseKost. De avond wordt feestelijk geopend met een welkomstdrankje.
Reserveren is noodzakelijk. Het diner is 135 euro inclusief wijnarrangement en inclusief toegang voor RotterdamseKost op 21, 22 en 23 september.
De datum voor het diner is vrijdag 21 september, start inloop om 17:30 uur.
Bij grote belangstelling wordt er een extra avond bijgevoegd op zaterdag 22 september.

ONLINE RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK

BELANGRIJKE INFORMATIE


Je betaalt de reservering direct via de ticketpagina
-
Je kunt voor max. 20 personen tegelijk een reservering plaatsen
-
Allergieën dienen ruim van tevoren (uiterlijk 7 september) te worden aangeven door contact op te nemen met de organisatie via info@rotterdamsekost.nl o.v.v. volledige naam en gegevens.
-
Kosten: €135,- p.p. inclusief wijnarrangement en toegang tot RotterdamseKost
-
Opbrengst gaat naar Stichting DaDa
Aanvang 17:30 uur – start 18:00 uur – einde uiterlijk 22:00 uur
Entree via hoofdingang RotterdamseKost
TRAKTEER JEZELF OP EEN UNIEKE CULINAIRE ERVARING

RESERVEREN


TRAKTEER JEZELF OP EEN UNIEKE CULINAIRE ERVARING

RESERVEREN