Queen Must Go On - Queen Tribute

Donderdag 30 juni 2022 • 21:30 - 22:45

Queen Must Go On - Queen Tribute


Queen Must Go On heeft één visie: de muziek van Queen naar je toe brengen! De Queen tribute band Queen Must Go On, bestaande uit Ward Palmen, Erwin van Welie, Ralph Derksen en Geert Horvers, is de winnaar van het SBS-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor.
De band brengt je de complete Queen ervaring, en klinkt zoals op de originele albums. Elk nummer is tot in detail uitgeplozen en wordt gespeeld met oog voor perfectie. De mannen gebruiken de originele instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, om precies de goede sound te krijgen. Gecombineerd met een spetterende lichtshow en podiumpresentatie is dit een show die je nog lang bij zal blijven!
Queen Must Go On neemt je mee naar de gouden jaren van rock en pop. Ze brengen je alle bekende nummers, zoals Don't Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On, maar ook nummers uit de begintijd van de band.
Do you want to experience a kind of magic?

MIS NIKS!
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF