SUGO Pizza

Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol!

SUGO Pizza


Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol! De pizzabodems zijn luchtig, licht en krokant. Dat komt door alle liefde, tijd en het handwerk die erin wordt gestopt. Ze krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat de pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken.
Deze bodems worden gemaakt van meel dat speciaal wordt geïmporteerd uit Italië. Alleen daar groeit tarwe die voldoende eiwitten bevat voor de echt SUGO pizzabodems. Door het lange rijzen, de speciale meelmix en alle liefde en aandacht die de SUGO-bakkers erin stoppen, krijg je een heerlijke bodem die ook nog eens veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat!
Op RotterdamseKost kun je bij SUGO pizza al taglio proeven met allerlei verschillende soorten toppings. Zien we jou daar?

MIS NIKS!
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF