ARTIESTEN - KUNST - CULTUUR - THEATER - RESTAURANTS

WAT VALT ER TE BELEVEN?

HOOFDPODIUM

Binnenkort meer informatie of blijf op de hoogte via de Facebook pagina
DONDERDAG 14 SEPTEMBER
17:00 - 23:00 UUR
PREMIERE AVOND
17:00 UUR

BIG SWINGERS


20:00 UUR
DANNY VERA & BAND


21:30 UUR
BIG SWINGERS

VRIJDAG 15 SEPTEMBER
16:00 - 23:00 UUR

17:00 UUR

BOURBON AVENUE


19:30 UUR
THE KIK & FRIENDS - FRANS DUIJTS


22:00 UUR
ALAIN CLARK


ZATERDAG 16 SEPTEMBER
14:00 - 23:00 UUR
15:30 UUR
GREENHOUSE


17:30 UUR
NIELSON


19:30 UUR
THE KIK & FRIENDS - LEONA PHILIPPO & DANNY VERA


22:00 UUR
JETT REBEL
ZONDAG 17 SEPTEMBER
13:00 - 20:00 UUR
15:00 UUR
GREENHOUSE


17:00 UUR
THE KIK & FRIENDS - LEONA PHILIPPO & DANNY VERA


19:00 UUR
30LOVE

ROTTERDAMSEKOST WINKEL


Bezoek dit jaar voor het eerst de RotterdamseKost winkel. Een shop bomvol leuke merchandise om mee naar huis te nemen als aandenken.
Ga gezellig buurten bij deze spot en laat je verrassen. Koop een leuk presentje voor je vader, trakteer jezelf op een aandenken of sla je slag vast voor Kerst. Bij de RotterdamseKost winkel kan het allemaal. Je vindt hem links naast de ingang.

HANS WORST HOTDOG STOUWE EETWEDSTRIJD


De trouwe RotterdamseKost gast Hans Worst bestaat 15 jaar en dat moet gevierd worden. En wel met een wedstrijdje hotdogs eten. Tijdens de voorrondes op 2 september worden de beste hotdog-happers geselecteerd, die hun kunsten kunnen laten zien tijdens de finale op RotterdamseKost.
Met een prachtig prijzengeld van 525 euro is deze wedstrijd een mooie manier om je hotdog-skills te tonen aan het grotere publiek. Inschrijven kan via vragen@hansworst.nl en de finale is op 16 september 2017.

VINTAGE VIXEN


Deze vintage dames zijn niet meer weg te denken van RotterdamseKost. Als onderdeel van het interieur zijn ze elk jaar aanwezig om jou (m/v) een geweldige make-over te geven. Zoek ze op en stap in de wereld van Vintage Vixen.

FOTOCLUB DE MAASSTAD EXPOSITIE


In de kunstcontainer kun je de fotoexpositie van Fotoclub De Maasstad bezichtigen. Met een volle maag cultuursnuiven, het kan gewoon op RotterdamseKost.

KOOKTHEATER


Binnenkort meer informatie of blijf op de hoogte via de Facebook pagina

TINY PORTRAITS


Vind je de getekende portretjes van alle chef's tof? Dan heb je geluk. Yara Ruby maakt ze ook op locatie. Laat jezelf vereeuwigen in RotterdamseKost stijl en ga buurten bij Yara.

KIDSPAVILJOEN


In het Kidspaviljoen is er op zaterdag en zondag genoeg vermaak voor de kleinste bezoekertjes van RotterdamseKost.

CLELIA'S BODYPAINT


Laat je schminken als Rotterdamse tijgert of krijg het RotterdamseKost hartje op je wangen. Clelia maakt echt kunstwerkjes met schmink.

SNOEPFABRIEK


Samen met Het Zesde Geluk kunnen er snoepjes gemaakt worden. Naast erg lekker, is dit ook nog leerzaam. Het Zesde Geluk is gespecialiseerd in alles wat met koken te maken heeft.

JUUL'S HOOP VIBES


Hoepel je heupen los of doe een wedstrijdje met je beste vriendjes. Met de hulp van Juul kan iedereen hoepelen als de beste.

SILENT DISCO


De Silent Disco op RotterdamseKost is altijd een succes. Even je volle maag weg dansen of meezingen met de lekkerste hitjes. Zet een koptelefoon op en ga uit je Rotterdamse stekkert!

ROTTERDAMS KOOKTALENT 2017


Wie is de beste krotenkoker van Rotterdam? Welke jonge chef weet als beste de weg in de keuken? We komen het te weten tijdens Rotterdams Kooktalent 2017. Samen met De Buik van Rotterdam wordt deze kookwedstrijd voor de vijfde keer georganiseerd. Eerdere winnaars zijn Kevin Fan van Asian Glories (2013), Justin Koopman van Zeezout (2015) en Raoul Waardenburg van voormalig Wereldmuseum (2016).
Op vrijdag 15 september zijn de voorrondes en op zondag 17 september is de finale. De finalisten krijgen op zaterdag dus één dag vrij om zich voor te bereiden op de finale van zondag 17 september. Het principe is de opzet hetzelfde (twintig kleine gerechten koken voor de jury en het publiek) maar het wordt een tikkeltje spannender gemaakt: er moet namelijk uit een black box gekookt worden om de creativiteit van de finalisten extra op de proef te stellen.
De jury kiest een winnaar, die bekend gemaakt wordt op het hoofdpodium van het festival.

ROTTERDAMSEKUNST


Binnenkort meer informatie of blijf op de hoogte via de Facebook pagina

ANDERE ACTIVITEITEN


Binnenkort meer informatie of blijf op de hoogte via de Facebook pagina