ALLE INFORMATIE OP EEN RIJTJE


De meest gestelde vragen over het evenement.

WANNEER?Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

WAAR?

Kralingse Bos – de ingang van het terrein bevindt zich aan het Langepad.
 

BEREIKBAARHEID

RotterdamseKost is goed bereikbaar met de fiets en het OV. Plan je reis met www.9292ov.nl of via www.ret.nl. Naast het festivalterrein zijn voldoende fietsenrekken. Vlakbij de ingang op de Karmelweg is een Kiss & Ride zone en taxistandplaats.

De organisatie raad bezoekers af om met de auto te komen. Er zijn zeer beperkte parkeerplekken. Mocht je toch met de auto willen komen, navigeer naar Langepad 9 en volg vanaf daar de borden naar het parkeerterrein. Dit terrein is circa 10 minuten lopen vanaf het evenement.

Tijdens RotterdamseKost zijn er werkzaamheden aan Tramlijn 7 en stopt deze niet in de Pijpersstraat in Crooswijk. Plan je actuele reis via 9292OV of via RET.

Fiets
Kom je uit de buurt en/of ben je lekker sportief? Kom dan op de fiets.

Plan je route

Openbaar Vervoer
Wel zo makkelijk zonder gedoe. Houd wel je terugreis goed in de gaten.

Bekijk de opties

Auto
Navigeer naar Langepad 9, Rotterdam. I.v.m. drukte wordt afgeraden met de auto te komen.

Reserveer een taxi

Euro Bob
De perfecte verbinding van deur tot deur. Bestel nu alvast een Euro-BOB.

Regel een BOB

HUISREGELS & ALGEMENE VOORWAARDEN

Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het toegangsbeleid. Door het kopen vaneen toegangsbewijs of het bezoeken van het festival, gaat u akkoord met onze voorwaarden en huisregels.

BETAALSYSTEEM

Op het terrein wordt betaald met breekmunten die bij de hoofdkassa en diverse kassa's op het terrein verkrijgbaar zijn. Munten worden betaald met PIN of contant. Munten kunnen na afloop niet ingeleverd worden tegen contant geld. Je kunt ze wel doneren aan het goede doel Stichting DaDa.

TOILETTEN

Een toiletbezoek is gratis en er is een mindervaliden-toilet aanwezig.

NIX18

Er worden geen alcoholische dranken geschonken aan personen jonger dan 18 jaar of personen jonger dan 25 jaar zonder geldig legitimatiebewijs.