ALLE INFORMATIE OP EEN RIJTJE


De meest gestelde vragen over het evenement.

WANNEER?Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

WAAR?

Het Park – RotterdamseKost 2019 is in Het Park naast de Euromast. De ingang van het terrein bevindt zich aan de zijde van de Kievitslaan.
 

BEREIKBAARHEID

RotterdamseKost is goed bereikbaar met de fiets en het OV. Plan je reis met www.9292ov.nl of via www.ret.nl. Naast het festivalterrein zijn voldoende fietsenrekken.

De organisatie raad bezoekers af om met de auto te komen. Er zijn zeer beperkte parkeerplekken in de omgeving.

Het Park is met tram en metro bereikbaar. Plan je actuele reis via 9292OV of via RET. Ook kun je gebruik maken van de Waterbus en de Aqualiner.

Kijk hier voor de routebeschrijving vanaf halte Erasmusbrug.

Kijk hier voor de routebeschrijving vanaf halte St. Jobshaven.

Fiets
Kom je uit de buurt en/of ben je lekker sportief? Kom dan op de fiets.

Plan je route

Openbaar Vervoer
Wel zo makkelijk zonder gedoe. Plan ook je terugreis.

Bekijk de opties

Auto
I.v.m. beperkte parkeerplekken wordt het afgeraden met de auto te komen. Maak gebruik van parkeergarages in Rotterdam Centrum en vervolg je reis met het O.V. of te voet.

Reserveer een taxi

Euro Bob
De perfecte verbinding van deur tot deur. Bestel nu alvast een Euro-BOB.

Regel een BOB

HUISREGELS & ALGEMENE VOORWAARDEN

Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het toegangsbeleid. Door het kopen vaneen toegangsbewijs of het bezoeken van het festival, gaat u akkoord met onze voorwaarden en huisregels.

BETAALSYSTEEM

Op het terrein wordt betaald met breekmunten die bij de hoofdkassa en diverse kassa's op het terrein verkrijgbaar zijn. Munten worden betaald met PIN of contant. Munten kunnen na afloop niet ingeleverd worden tegen contant geld. Je kunt ze wel doneren aan het goede doel Stichting DaDa.

TOILETTEN

Een toiletbezoek is gratis en er is een mindervaliden-toilet aanwezig.

NIX18

Er worden geen alcoholische dranken geschonken aan personen jonger dan 18 jaar of personen jonger dan 25 jaar zonder geldig legitimatiebewijs.