Alles wat je moet weten over RotterdamseKost

Wanneer, waar en meer

WAAR?

De kade voor het ss Rotterdam
 

BEREIKBAARHEID


RotterdamseKost is goed bereikbaar met de fiets en het OV. Plan je reis met www.9292ov.nl of via www.ret.nl. Naast het festivalterrein zijn voldoende fietsenrekken.

De organisatie raadt bezoekers af om met de auto te komen. Er zijn zeer beperkte parkeerplekken in de omgeving.

Het terrein bij SS Rotterdam is goed met tram en metro bereikbaar. Plan je actuele reis via 9292OV of via RET. Ook kun je gebruik maken van de Watertaxi.

Kijk hier voor de routebeschrijving vanaf halte Rijnhaven.
 
Fiets
Kom je uit de buurt en/of ben je lekker sportief? Kom dan op de fiets.

Plan je route
Openbaar Vervoer
Wel zo makkelijk zonder gedoe. Plan ook je terugreis.

Bekijk de opties
Auto
Het wordt sterk afgeraden om met de auto te komen. Er zijn GEEN parkeerplekken bij het terrein van RotterdamseKost. Toch met de auto? Maak gebruik van parkeergarages in Rotterdam Centrum of een P+R en kom het laatste stukje lopend of met het ov.

Bekijk de parkeeropties
Euro BOB
De perfecte verbinding van deur tot deur. Bestel nu alvast een Euro BOB. Boek je bob van tevoren via www.eurobob.nl/rotterdamse-kost en ontvang 5 euro korting.

Regel een BOB

HUISREGELS & ALGEMENE VOORWAARDEN


Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het toegangsbeleid. Door het kopen vaneen toegangsbewijs of het bezoeken van het festival, gaat u akkoord met onze voorwaarden en huisregels.

BETAALSYSTEEM


Op het terrein wordt betaald met breekmunten die bij de hoofdkassa en diverse kassa's op het terrein verkrijgbaar zijn. Munten worden betaald met PIN of contant. Munten kunnen na afloop niet ingeleverd worden tegen contant geld. Je kunt ze wel doneren aan het goede doel Stichting DaDa.

TOILETTEN


Een toiletbezoek is gratis en er is een mindervaliden-toilet aanwezig.

NIX18


Er worden geen alcoholische dranken geschonken aan personen jonger dan 18 jaar of personen jonger dan 25 jaar zonder geldig legitimatiebewijs.

MIS NIKS!
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF