Hermes House Band

Donderdag 30 juni 2022 • 19:30 - 20:30

Hermes House Band


De Rotterdamse studentenband - Hermes House Band - staat garant voor 'good times', niet in de laatste plaats omdat de studenten zelf zoveel plezier hebben in wat ze doen en dat enthousiasme als geen ander weten over te brengen op hun publiek.
In 1984 werd de band opgericht door studenten die van mening waren dat er op sociëteit Hermes te weinig hedendaagse muziek gemaakt werd. De nieuwe huisband specialiseerde zich in covers van disco-platen die in de hitparade stonden. Door de creatieve arrangementen ontstond de HHB-sound die gekenmerkt wordt door een stevige beat en een hoge meezingfactor.
Al snel speelde de band in heel Nederland. Overal wilde men dé studentenband hebben. Naarmate de vraag groter werd kwamen de jonge artiesten erachter dat hun studie onder druk kwam te staan. Zo werd het systeem van de wisselende bezetting geboren: als een bandlid het studeren niet meer met de band kon combineren, of aan het werk ging, zocht hij of zij een opvolger. Zo ontstond een band die eeuwig jong en enthousiast is.

MIS NIKS!
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF