Sushi en Oesterbar by Hotel New York

Maak op RotterdamseKost kennis met de historie van Hotel New York!

Hotel New York


Hotel New York is de huiskamer van Rotterdam. Deze historische plek is niet weg te denken uit de skyline van onze stad. Menig Rotterdammer heeft dit bijzondere pand wel eens bezocht voor een kop koffie, het heerlijke visbuffet, een goede cocktail of om te overnachten in het hotel. Ben jij nog nooit binnen geweest? Tijd voor verandering!
Het pand, met een rijke geschiedenis als hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, stamt uit 1901. Inmiddels is het al bijna 30 jaar een ontmoetingsplek voor jong en oud, onder de vleugels van Westcord Hotels. Hotel New York is, ook qua menukaart en service, een begrip in de stad. Dankzij de brede à la carte menukaart van het café-restaurant kunnen gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heerlijk eten.
Op RotterdamseKost kun je bij Hotel New York heerlijke oesters bestellen. Daarnaast bereiden zij vijf verschillende sushirollen om van te genieten: de Salmon Flambé en Tuna Flambé, de Salmon – Avocado en Spicy Tuna – Avocado sushi en een Veggie Roll.

MIS NIKS!
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF