ARTIESTEN - KUNST - CULTUUR - THEATER - RESTAURANTS

WAT VALT ER TE BELEVEN?


Bekijk het culinaire, muzikale en culturele programma. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.
Volg RotterdamseKost ook op Facebook en blijf op de hoogte!

HOOFDPODIUM MIKEFEST UNPLUGGED ROTTERDAMSEKOST KOTERS JOLLY PHOTOBOOTH & SILENT DISCO MELTNGPOT FRIKTIE MASSAGE KRALINGSE BOS DINER

ROTTERDAMSEKOST X MIKEFEST UNPLUGGED


Samen met het Rotterdamse MikeFest hoor je de beste Rotterdamse artiesten op hun puurst. Schuif aan bij dit huiselijke podium en laat je oren hun werk doen. Artiesten worden binnenkort bekend gemaakt, maar verwacht niets anders dan Rotterdamse crème de la crème.

ROTTERDAMSEKOST KOTERS


Het Kidspaviljoen barst van de gezelligheid voor kleine bezoekertjes. Natuurlijk kun je Rotterdamse kost verwachten, maar deze plek staat niet alleen in het teken van lekker eten. Schminken, knutselen, spelletjes en leuke activiteiten voor diverse leeftijden. RotterdamseKids onder de twaalf jaar mogen gratis mee!

JOLLY PHOTOBOOTH & SILENT DISCO


De mannen van JOLLY Photobooth en Silent Disco bouwen een feestje! Naast heerlijk dansen in je eigen bubbel, kun je de mini caravan bezoeken en jezelf laten vereeuwigen in de photobooth!

MELTNGPOT – HAAR & MAKE-UP


Met je bek in de plamuur, maar dan mooi! De dames van MELTNPOT geven je een feestelijke make-over speciaal voor tijdens dit feestje. Glitters, vlechten, krullen of een andere look? Alles kan! Neem plaats in de stoel en haal het beste in jezelf, en je look, omhoog.

FRIKTIE MASSAGE


De Rotterdamse Rianne van FRIKTIE geeft je de mogelijkheid om even weg te dromen op het strand. Want wie heeft zich nou eerder laten masseren op het strandje aan de Kralingse Plas. Ga je voor een paar ontspannen handen, of laat je liever je rug onder handen nemen? Bij FRIKTIE kun je jezelf even verwennen, zodat je fit en uitgerust de avond kunt beginnen.

KRALINGSE BOS DINER


Tijdens deze bijzondere samenwerking slaan de beste en bekendste culinaire helden uit onze stad de handen ineen. Gezamenlijk creëren zij een smaakvol masterpiece op het strand in het Kralingse Bos. Gasten kunnen zich gedurende de avond in de watten laten leggen met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. En extra bijzonder: de gehele opbrengst gaat naar Stichting DaDa.
RESERVEER DIRECT!