ARTIESTEN - KUNST - CULTUUR - THEATER - RESTAURANTS

WAT VALT ER TE BELEVEN?


Bekijk het culinaire, muzikale en culturele programma. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.
Volg RotterdamseKost ook op Facebook en blijf op de hoogte!

HOOFDPODIUM TIPI DORP MUZIEK CONTAINER MIKEFEST UNPLUGGED ROTTERDAMSEKOST KOTERS JOLLY PHOTOBOOTH & SILENT DISCO MELTNGPOT FRIKTIE MASSAGE KRALINGSE BOS DINER GULPENER BIERCOLLEGE'S

MUZIEK CONTAINER

VRIJDAG 21 SEPTEMBER


Karaoke 1 - 19:00 - 22:45 uur

ROTTERDAMSEKOST X MIKEFEST UNPLUGGED


DE BESTE ROTTERDAMSE ARTISTEN OP HUN PUURST

Samen met het Rotterdamse MikeFest hoor je de beste Rotterdamse artiesten op hun puurst.
Schuif aan bij dit huiselijke podium en laat je oren hun werk doen. Artiesten worden binnenkort bekend gemaakt, maar verwacht niets anders dan Rotterdamse crème de la crème.

ROTTERDAMSEKOST KOTERS PAVILJOEN


BARST VAN DE GEZELLIGHEID VOOR KLEINE BEZOEKERTJES

Natuurlijk kun je Rotterdamse kost verwachten, maar deze plek staat niet alleen in het teken van lekker eten.
Schminken, knutselen, spelletjes en leuke activiteiten voor diverse leeftijden. RotterdamseKids onder de twaalf jaar mogen gratis mee!

MELTNGPOT – HAAR & MAKE-UP


MET JE BEK IN DE PLAMUUR, MAAR DAN MOOI!

De dames van MELTNPOT geven je een feestelijke make-over speciaal voor tijdens dit feestje. Glitters, vlechten, krullen of een andere look? Alles kan! Neem plaats in de stoel en haal het beste in jezelf, en je look, omhoog.
Melanie is geboren en opgegroeid in Zürich, Zwitserland, waar ze haar carrière als kapster begon. Na haar afstuderen in 2005 concentreerde ze zich op haar danspassie en verhuisde ze naar Nederland om af te studeren aan de Hogeschool voor de kunsten (2009) en behaalde ze een Bachelor of Dance in 2009.
Na 10 jaar moderne dans op het podium te hebben uitgevoerd, besloot ze om te werken als make-up & haarkunstenaar in de entertainment-, commerciële, reclame-, speciale evenementen-, mode- en beautybusiness. In 2016 behaalde ze met succes haar diploma als make-up artist van Face Design School in Zürich, Zwitserland.

JOLLY PHOTOBOOTH & SILENT DISCO


DE MEEST DANSBARE PHOTOBOOTH VAN HET LAND!

Jolly Booth On Wheels is een muzikale photobooth experience. Een toffe vintage caravan vormt het decor van een gezellig silent disco feestje, waarbij de ongedwongen party vibe voor een eigenzinnige sfeer zorgt. Binnen in de caravan kun je superleuke photobooth-pics maken die zorgen voor een leuke herinnering aan RotterdamseKost!
Ga buurten bij deze combinatie van lekkere muziek, dansen en hilarische partypics. Jolly staat garant voor een intiem feestje dat je niet wilt missen! De silent disco en de photobooth zijn een superleuke beleving voor jong en oud. Al dansend stap je de caravan binnen, waarbij na enkele ogenblikken je te gekke Rotterdamse Kost-partyfoto klaar is.

GRATIS GULPENER BIERCOLLEGE'S


ALLES OVER BIER

Altijd al willen weten waarom we ooit bier zijn gaan drinken? Hoe het brouwproces werkt en waarom speciaalbier soms ruikt naar banaan? Kom dan naar het Gulpener Biercollege in de RotterdamseKost kroeg!
Hier leer je alles over bier en proef je tijdens dit interactieve college vijf smaakvolle bieren. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je kosteloos aanschuiven bij deze colleges. Schrijf je wel even in, want er is beperkt plek! VOL = VOL.

SCHRIJF JE GRATIS IN

KRALINGSE BOS DINER


EEN UNIEKE ERVARING

Tijdens deze bijzondere samenwerking slaan de beste en bekendste culinaire helden uit onze stad de handen ineen. Gezamenlijk creëren zij een smaakvol masterpiece op het strand in het Kralingse Bos.
Gasten kunnen zich gedurende de avond in de watten laten leggen met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. En extra bijzonder: de gehele opbrengst gaat naar Stichting DaDa.

RESERVEER DIRECT!

FRIKTIE MASSAGE


WEG DROMEN OP HET STRAND

De Rotterdamse Rianne van FRIKTIE geeft je de mogelijkheid om even weg te dromen op het strand. Want wie heeft zich nou eerder laten masseren op het strandje aan de Kralingse Plas. Ga je voor een paar ontspannen handen, of laat je liever je rug onder handen nemen? Bij FRIKTIE kun je jezelf even verwennen, zodat je fit en uitgerust de avond kunt beginnen.
Friktie biedt in het dagelijks leven massages in Rotterdam Kralingen. Het woord Friktie is geabstraheerd van het Nederlandse woord "frictie" wat wrijving betekent en van het woord frictio dat vroeger het Latijnse woord voor massage was. Wrijving is een massagetechniek die wordt gebruikt om "knopen" in de spieren te verwijderen om een betere bloedcirculatie te verkrijgen en de spier te ontspannen.
Rianne is in 2017 begonnen met een massage-basiscursus en was heel enthousiast over hoe een goede massage anderen ten goede komt, dus volgde ze de opleiding bij het Wellness-instituut en behaalde zij in 2018 haar NGS-examens.

ROTTERDAMSEKOST WINKEL


HEBBEN HEBBEN HEBBEN

Vergeet niet te gaan buurten bij de RotterdamseKost winkel.
Met leuke Rotterdamse spulletjes en marchandise van het leukste festival uit Rotterdam kun je altijd een leuk cadeau scoren voor je moeder, vriendin, of buurman.

ROTTERDAMSEKOST KOOKTHEATER


KIJKEN, PROEVEN EN BELEVEN

In het Kooktheater kun je kijken, proeven en beleven. Elke dag zijn er andere activiteiten op het gebied van koken.
Doe bijvoorbeeld mee aan de ‘Uncomfortable Food Challenge’, waarbij bijzonder voedsel punten oplevert.

HAPSALON VEGAN LUNCH EXPERIENCE


FOOD EXPERIMENT

Hapsalon is een hapje eten, maar dan met een tandje extra. Proeven, ruiken, kijken, voelen, horen; Hapsalon staat voor een all-round ervaring waarbij een thema centraal staat.
Tijdens Rotterdamse Kost word je ondergedompeld in een onderwaterwereld met een geheel diervrije 4-gangen lunch.

RESERVEER DIRECT!

UN-COMFOR-TABLE


SCHRIJF JE IN EN DOE MEE

Schuif aan aan de UN-COMFOR-TABLE en verleg je grenzen! In het Kooktheater kun je aanschuiven om jezelf uit te dagen aan de Russische roulette tafel.
Welke gerechtjes durf jij te proeven? Heb je een sterkere maag dan je tafelgenoten? Of haak jij na het eerste hapje al af? Doe mee aan deze food challenge en maak kennis met voedsel uit andere gewoontes of culturen. Wie weet win jij de UN-COMFOR-TABLE.

RESERVEER DIRECT!